Werken bij Century Aluminum

Century Vlissingen ontwikkelt nieuwe werkgelegenheid in Zeeland. Het bedrijf biedt werk aan hoog gekwalificeerd personeel. Century Vlissingen heeft met name operators, technici, ingenieurs en administratieve medewerkers in dienst. Ongeveer 95% van het personeel komt uit de naburige gemeenten. Op dit moment hebben we ongeveer 75 mensen in dienst in de anodefabriek.

De organisatie is efficiƫnt opgezet en de medewerkers vervullen meerdere rollen. Dit zorgt voor zinvol en uitdagend werk voor iedereen. Training is cruciaal voor ons succes en wij bieden al onze medewerkers dan ook continue opleiding aan om de vaardigheden en kennis uit te breiden en te verdiepen. Kennis en begrip van de productieprocessen binnen het bedrijf is van belang om goed te kunnen functioneren en de prestaties te verbeteren. Daarom vragen wij voor de operator functies een opleidingsniveau van minimaal Operator B.

Kandidaten voor een functie in de ploegendienst van de productieafdeling moeten minimaal Operator B diploma in bezit hebben of bereid zijn dit diploma te behalen.