Manager Technical Services

MANAGER TECHNICAL SERVICES

Als Manager Technical Services maak je deel uit van het management team van Century Aluminum Vlissingen. Je geeft leiding aan de afdelingen engineering, IT en onderhoud (totaal 13 fte + contractoren).

Je ben o.a. verantwoordelijk voor het bereiken van kritieke prestatiedoelen van de plant, het effectief en efficiënt inrichten van onderhouds- en engineeringprocessen, het bevorderen van samenwerking tussen alle afdelingen en functies en de medewerkersbetrokkenheid in de afdelingen. Je bent een communicatief vaardige People manager die ervoor zorgt dat er een cultuur heerst van veilig en schoon werken en continu verbeteren.

Je bent een sterke persoonlijkheid die resultaatgericht is, en je voelt je thuis in een no-nonsense omgeving. Je wilt graag een stap omhoog maken, inclusief management team verantwoordelijkheid en interne doorgroeimogelijkheden.

We verwachten veel van je, maar bieden je nog meer

Je doet boeiend werk in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen. Century Aluminum Vlissingen biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een jaarsalaris van >100k en een bonusregeling.

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je een afgeronde WO of HBO opleiding op gebied van Maintenance/Engineering of aanverwant gebied en minimaal 10 jaar relevante ervaring? Dan hebben wij een gevarieerde en uitdagende baan in een open organisatie die jouw inbreng waardeert!

Is deze baan iets voor jou?

Stuur dan je cv en motivatie naar HR@centuryvlissingen.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met André van den Dries (Maintenance) op telefoonnummer 0113-616004.

Topkwaliteit in mensen en product!

Multifunctioneel
Eigen verantwoording
Werkplezier
Afwisseling
Uitdaging
Zelfsturende teams
Cultuur van veilig gedrag en eigen initiatief
Brede opleiding op gebied van proces en elektrotechniek